Over de Cuijkse Brouwbrigade

De Cuijkse Brouwbrigade bestaat uit 3 ervaren en zeer gedreven bierbrouwers. Henk, Marcel en René verrassen de mensen in het Land van Cuijk graag met heerlijke, eigentijdse bieren met gevoel voor traditie.   

eigentijds
Onze Kansas Blond en Brabant Tripel zijn smakelijke bieren door eeuwenoud ambacht. Maar ook eigentijdse bieren als IPA en onze Brut Saison brengen we gewoon uit. Traditie én modern: wij zoeken bovenal naar lekkere smaken. Brut Saison won in 2021 een bronzen medaille in de Dutch Beer Challenge. 


eigenzinnig
Wij willen bieren die opvallen. Onze Brabant Tripel kent 4 soorten graan, iets dat in onze regio uniek is. Onze NEIPA was de eerste IPA in Land van Cuijk. We lopen graag voorop met nieuwe, smaakvolle bieren, met wat wij noemen een Kuukse twist.

eigen streek

Het Land van Cuijk heeft zoveel moois en levert zoveel lekkere grondstoffen voor onze bieren. Met lokale hoppen, kruiden, honing, of granen streven we naar toegankelijke streekbieren met een uniek karakter.  Ons Maasheggenbier is daar een smakelijk voorbeeld van.